ACDVN

Als vereniging willen wij de rasstandaard van de Australian Cattle Dog waarborgen, hiervoor hebben wij een heel nieuw bestuur gevormd.

Wij allen zijn liefhebbers van ons ras.

Onze evenementen commissie (Joke Vermeulen, Joop Klune en Leen de Knikker) maakt zich hard om leuke evenementen te organiseren voor al onze leden.

Verder hebben wij een gezondheidscommissie die zich zal bezighouden met eventuele dekkingen die onze leden willen doen. Zij controleren de gezondheid van beide honden en zullen ook advies geven of de dekking doorgang kan vinden, volgens de regels van onze vereniging.Voor aanvragen betreffende een dekking van een van uw honden kunt u zich tot een van deze personen wenden.

Ook voor overige gezondsheids vragen voor de ACD kunt u bij deze commissie terecht. De commissie wordt gevormd door: Joke Vermeulen, Corrie v.d. Plas ,Monique Jacobs en Martin v.d. Kroft.

Onze voorzitter; Aernout Ligtenstein en onze Penningmeester; Henne Roomenburg, zijn de oudgedienden. Nieuw is ook onze secretaris; Kees Rijpstra. Voor alle communicatie kunt u zich wenden tot de secretaris.

Website en Facebook pagina, zijn in beheer van Karin de Loos.

Beledigingen, verwijten etc, worden nIet getolereerd en worden verwijderd.

Peter Roomenburg is Commisaris Facilitaire Diensten

Wij hopen met dit nieuwe bestuur onze vereniging weer een nieuwe start te geven. Mede door alles wat wij nog van plan zijn, willen we er een leuke en gezellige vereniging van maken, maar wel met strikte regelgeving.

Wilt u lid worden van de vereniging laat het ons weten en vul het inschrijfformulier in en stuur het naar…………..

Voor alle formulieren, rasstandaard en verdere info over onze vereniging, kijk onder het tabje downloads.