Peter Roomenburg uitgenodigd voor evenement Italië

Wij zijn als ACDVN trots dat Peter Roomenburg uitgenodigd is als keurmeester voor een evenement in Italië.

2020 teven keurmeester ????

De heer Peter Roomenburg (NL)

Hallo, ik wil me even voorstellen. Mijn naam is Peter Roomenburg en samen met mijn vrouw Henne, zijn wij de eigenaars van Matong ACD.

We fokken australische cattle dogs al meer dan 15 jaar en hebben prachtige kampioenen gefokt. Sommige van onze nakomelingen hebben we wereldwijd verkocht. We reizen rond de wereld om de beste honden te vinden voor ons fokprogramma. Ik heb over de wereld gereisd om de beste matches te vinden en wetende wat te keuren in een ACD.

We hebben veel ervaring op het gebied van behendigheid en het schapen -en runderen drijven, dat is de essentie van dit ras. Het is een eer en ik kijk er naar uit uw honden te keuren tijdens de Breederscup 2020, gebaseerd op de ACD – standaard.

???? www. matong – acd. nl